fredag 30. juli 2010

Buenas Noches

Har hatt et par fantastiske dager her siden sist! Har vært på rafting i Chile-elva (litt usikker på hva den egentlig heter i farta), spilt fotball med misjonærbarna på nesten 2500 meters høyde, vært en tur på byen med mine peruanske venninner. Fikk med meg både bildeutstilling og konserter. Har hørt mange synge i Peru. Nå har jeg hørt to stykker som synger fint også!

I kveld skulle vi oppleve et av Arequipas spennende kulturtilbud. Men i en millionby med kun én kino, lærte vi at det lønner seg å bestille på forhånd. Dermed endte kvelden på en slags kafé med våre to peruanske venner. Utrolig digg å være med peruanere som snakker engelsk! Fortsatt håpløst å forstå noe særlig spansk. No entiendo. No hablo español.

Ser at klokka snart er 06.00 hjemme i Norge. Her nærmer den seg 24, så her er det fortsatt yesterday. Men når vi kommer dit dere er nå, skal vi stå tidlig opp, spise frokost og ta taxi ned til sentrum. Derfra går det i minibuss til Kolkadalen. Der skal vi bade i varme kilder, mulighens ta en time med full kroppsmassasje og kose oss stort. På søndag skal vi nyte en frokost vi foreløpig bare har hørt heftige rykter om. Dessverre må den nytes fort og effektivt, fordi vi må rekke en buss som skal ta oss til platået der vi kan beskue verdens største flyvedyktige fugl: kondoren.

Ingen kommentarer: