torsdag 8. juli 2010

Ungkarsbula

Leiekontrakten er signert. Dermed har Joakim og undertegnede fiksa byens beste leilighet det neste året. Der får vi 43,5 kvm HVER å boltre oss på. Leiligheten var splitter ny for bare 6-7 år siden, og det bærer den preg av. Herlig dusj med radio, lys og massasje, men best av alt - det er plass til begge samtidig!

I stua har eigerne allerede malt den ene veggen rød. Bryne-rød, Brann-rød, Liverpool-rød og United-rød. Med Get-TV inkludert i leieprisen, er det duket for mange gode fotballkamper. Enhver fotballkamps tilbehør er iskald cola - nedkjølt med is fra det fancy kjøleskapet.

Hadde tenkt å legge ut bilder for å vise fram slottet vårt, men annonsen på finn var allerede slettet. Beklager! Her ser du hvert fall kjøkkenet vårt. Kan ikke garantere at blomstene og frukten på bildet fortsatt er der til høsten.
Da er du invitert på besøk til siloen på Sinsen. Velkommen!

3 kommentarer:

LiMa sa...

Hei,så bra! Gratulerer med sted,høres jo finfint ut,og ser at kjøkkenet er klar for 3 retters,og vi er klare for å teste:)

Ragnhild sa...

Nice!

Inger Solveig sa...

WOW! Så stilig! Jeg bare frykter at Vestfold-turene blir sjeldnere, kjelleren vår vil nok oppleves ganske trasig når dette er hverdagen;) Vi GLEDER oss til å komme på besøk. Gratulerer!