tirsdag 27. juli 2010

No hablo Español

Kjartan skjønner ca. 0 spansk. Kjartan snakker ca. 0 spansk. Innimellom kobler Kjartan helt ut når det blir veldig mye spansk, og 0 norsk eller engelsk. Derfor har det vært en ganske behagelig dag i dag. Riktignok har vi vært på middagsbesøk hos en lokal kunstner. God mat, men no entiendo. Er ikke bare-bare å kaste seg ut i det.
I dag har vi ordnet helgetur til Colca-dalen, rafting på torsd
ag, og bussbilletter til Puno - alt gjennom et turistselskap som drives av en normann. Ting tar tid i Peru. Derfor var det trivelig at Geir "Vikinka Travle" stakk innom jobben, for en lang prat på norsk. Vet ikke helt hvordan systemet her fungerer, men føler meg rimelig sikker på at en del ting kan effektiviseres betraktelig. Men etter et par timer hos reiseoperatøren var alle billetter i boks.

I kveld har vi vært på misjonærbesøk hos familien Bakke. Ekstremt trivelig samling for å ønske nyankomne misjonærer velkomne. Mange trivelige misjonærer og misjonærbarn. God mat (ufattelig mye god mat i Peru)! Og ikke minst veldig behagelig å fortstå hva alle sier (selv de to danskene som var der), og kunne føre samtaler med hvem som helst.
I morgen skal vi få oppleve god Arequipansk kultur på norsk. På selveste nasjonaldagen, skal vi sammen med en del misjonærer, overvære en peruansk oksefight - på norsk!

Ingen kommentarer: