lørdag 14. august 2010

Forkullet drøm

Da er vi tilbake i Norge etter tre strålende uker i Peru! Verdensvante sjeler har smakt på milkshaker rundt omkring på klinkekula vi bor på. Men ingen milkshake jeg har smakt kan måle seg med den de har på Knarviksenteret. Gleden var derfor stor da våre smaksløker endelig skulle få nyte smaken av den perfekt konsisterte milkshaken i Knarvik.

Sola strålte og en brannalarm kimte i det fjerne, i det vi steg ut av bilen på taket av det nye parkeringshuset til Knarvik senter. Lindås kommune er definitivt i utvikling! Vi tok heisen ned i første etasje, og stoppet først på Big Bite for en frokost til Joakim. Før Joakim hadde fått servert frokosten sin, lød en herrestemme med østlandsdialekt over høytaleranlegget: "På grunn av brann ber vi alle våre kunder forlate senteret gjennom nærmeste utgang". Vi hadde gått inn i en bygning med ringende brannalarm. Kanskje bør de vurdere å skru opp volumet noen desibel..?

Utenfor så vi brannbilen stå parkert i et uhyggelig område. Brannmennene gikk inn og ut der vi aller minst hadde ønsket å se dem. Milkshake-sjappa vår var offeret. Jeg vet ikke om du har forlatt en evakuert milkshake-sjappe noen gang, og gått glipp av milkshaken du har gledet deg til i over tre uker, mens du har vært på den andre sida av jorda. Men du kjenner kanskje følelsen av å forlate gravlunden etter at noen du var glad i har blitt senka ned i mørket?

Nå håper vi bare at senteret åpner igjen i løpet av dagen, og at all isen ikke har smeltet.

Ingen kommentarer: